måndag 26 oktober 2009

Nerbäddat för vintern

Än är det lite färg kvar. Men det är vemodigt att bädda ner växterna inför kylan som ska komma. Men det är ju inget nytt det sker varje höst.

Har fått granris från min gode vän A så nu är Gunnar också nerbäddad. Nu hoppas jag att det går lika bra som förra året och Gunnar överlever frosten. Det är ju en tropisk planta så det är ett under varje gång den gror på våren. För säkerhetsskull täckte jag över dom amerikanska blåbären också. Nu ska det planeras inför nästa år, det är det bästa med vinter tycker jag.

lördag 10 oktober 2009

20 år idag


Lillan har blivit stor. Nelly blir 20 år idag. Jag säger grattis och önskar dig ett gott och långt liv. Du rusade ut i livet, föddes med segerhuva bara 10 minuter efter att jag kom till BB. Har varit snäll, tyst, envis och lite gnällig ibland. Konstnärlig som få och som nu virkar världens sötaste sköldpaddor. Men vad jag älskar dig och din storasyster. Mina största skatter i livet + barnbarnen som nu är dom små. Är så lycklig att få tillbringa kvällen med att fira dig hos pappa. Jamådeleva. Hurra hurra hurra.

måndag 5 oktober 2009

Mina skatter




Kan man ha större rikedom än två så söta och friska barnbarn? Vadå livets efterrätt har jag tänkt många gånger, men nu fattar jag. Precis som mina barn får dessa trollungar mig till att kunna leva ett rikt liv trots sjukdommar och mög. Jag är kär i dom båda. Är så glad att dom bor nära mig så jag kan hjälpa det lilla jag kan. Hoppas att alla får vara krya för evigt.